Hier kijken we vandaag naar uit op de Olympische Spelen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Hier kijken we vandaag naar uit op de Olympische Spelen

Op de Olympische Spelen komen ook vandaag heel wat Belgen in actie. We brengen u een overzicht van het programma van de dag.

In het wielrennen hebben we uiteraard de tijdrit zowel bij de mannen als de vrouwen. Ann-Sophie Duyck, Lotte Kopecky en Tim Wellens komen daarin voor ons land aan de start. Ook in het zeilen gaat de competitie voor Evi Van Acker en Wannes Van Laer verder

Rond de klok van acht, Belgische tijd, neemt Robin Ramaekers deel aan zijn eerste ronde in het boogschieten, als hij wint komt hij een uurtje later opnieuw in actie in de tweede ronde. David Goffin speel ook z'n derde ronde in het enkelspel bij de mannen.

In het zwemmen duiken omstreeks zeven uur Fanny Lecluyse en Emmanuel Vanluchene het bad in voor hun reeks in respectievelijk de 200m schoolslag en 200m wisselslag. Seppe Van Holsbeke komt in actie in het schermen. Om 4u 's nachts kijken we uit naar de finale van Pieter Timmers.

Verder kijken we uit naar de prestaties van Team USA in het basket. Maakt het dream team opnieuw kipkap van de tegenstand? Sterspeler Carmelo Anthony is alvast op recordjacht, hij kan het meeste punten ooit scoren op één Olympische Spelen. Hij maakte er al 258, het record staat met 273 op naam van LeBron James.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws