Wat u nog moet weten van vannacht: Timmers, legendarische Anthony en veel meer

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Wat u nog moet weten van vannacht: Timmers, legendarische Anthony en veel meer

Gezien de Olympische Spelen zich voor een groot deel afspelen wanneer het bij ons allang bedtijd is, geven we elke ochtend een overzicht van wat u misschien gemist zou kunnen hebben.

Carmelo Anthony speelde zich de geschiedenisboeken in door topscorer aller tijden te worden op de Olympische Spelen. De sterspeler van de New York Knicks trok de Amerikanen over de streep tegen de verrassend sterke Australiërs.

Pieter Timmers bracht ons land in extase met zilver op de 100m vrije slag, het koninginnennummer van het zwemmen. Lees hier en hier alles over zijn fantastische prestatie. Schermer Seppe Van Holsbeke was dichtbij een stunt, maar het nummer zes van de wereld was te sterk.

Gekke Ledecky

Katie Ledecky lijkt op weg om Missy Franklin definitief van de troon te stoten. Ze pakte haar derde gouden medaille met de 4x200m vrije slag bij de vrouwen. Franklin, viervoudige gouden medaillewinnares in Londen, was er niet bij wegens niet goed genoeg.

Evi Van Acker had een slechte dag in het zeilen. De Belgische medaillehoop was ziek en kon niet voluit gaan. Een medaille lijkt moeilijk te worden. Lees hier meer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws