Hier kijken wij vandaag naar uit in Rio!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Hier kijken wij vandaag naar uit in Rio!
Foto: © photonews

Op de Olympische Spelen krijgen we ook vandaag een erg drukke dag. Naast heel wat Belgen komen er ook enkele interessante finales aan. Een overzicht.

Naast de finales in het worstelen, zeilen en het boksen krijgen we ook op de atletiekpiste opnieuw een interessante eindstrijd. Er staan namelijk bij de vrouwen de finales van het verspringen en de 200m op het programma. Het is vooral uitkijken naar de omstreden Klisjina, de enige Russische atlete op de Spelen.

Verder staat ook de finale van het Beachvolleybal bij de vrouwen op het programma. Als we mogen afgaan op het spektakel bij de mannen, zal het echt de moeite zijn. Het wordt Duitsland of Brazilië dat het zal halen.

De Belgen

Taekwondo, het is misschien een minder bekende sport bij ons, maar we hebben wereldtoppers lopen. Een medaille is zeker mogelijk. Jaouad Achab en Raheleh Asemani komen morgen in actie, voor Si Mohamed Ketbi is het vandaag D-day.

In de Tienkamp wordt het uitkijken nar de eerste dag van Thomas Van der Plaetsen, kan hij een Nafi'ke doen? Anne Zagré komt verder in actie in de halve finale en misschien ook de finale op de 100m horden.

Bashir Abdi en Renée Eyckens proberen de reeksen van respectievelijk de 5000m en 800m te overleven. Elke Vanhoof komt in actie in het BMX en ruiter Jérôme Guery moet zich bij de beste 35 van de wereld te scharen in de jumping om de finale te halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws