Gebeten door de Amerikaanse sporten? Dan kan u hier iets bijverdienen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Gebeten door de Amerikaanse sporten? Dan kan u hier iets bijverdienen

De donderdag is steevast een hoogdag voor de sporten over de Atlantische Oceaan. Ben jij een echte kenner? Dan kan je profiteren van verhoogde winst bij Unibet!

Wat moet er daarvoor gebeuren? Wel de Seattle Seahawks (American Football), de Detroit Red Wings (NHL-IJshockey) en de San Antonio Spurs (NBA-Basketbal) moeten allemaal winnen. Dan krijgt u via deze link een quotering van maar liefst 4.00.

Is daar kans toe, hoor ik jullie vragen. Uiteraard. De Seahawks nemen het op tegen de LA Rams. De net verhuisde ploeg heeft misschien al heimwee naar St. Louis, want in LA beleven ze momenteel het slechtste seizoen uit de recente geschiedenis.

De Detroit Red Wings verloren nog tegen Arizona en nemen het op tegen de LA Kings. Het belooft een nipte partij te worden. Als de Phoenix Suns het tot slot halen van de San Antonio Spurs, vreten we onze hoed op. De Spurs zijn topfavoriet en wonnen vijftien van de laatste zeventien wedstrijden. Phoenix stelt daar een losing record tegenover.

Jij krijgt odds van 4.00 als je correct voorspelt dat de Seattle Seahawks, Detroit Red Wings en San Antonio Spurs allemaal winnen. Plaats je weddenschap tussen 00u00 en 23u59 op 15 december om deel te nemen aan deze aanbieding via deze link.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws