Reactie Koulibaly: "Teleurstellend dat we nog niet wonnen in PO1"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Koulibaly: "Teleurstellend dat we nog niet wonnen in PO1"
Foto: © Photonews

Racing Genk kon in Brugge niets rapen en zet play-off 1 in met een teleurstellende 2 op 12. Kalidou Koulibaly wil de supporters in de resterende wedstrijden graag nog plezier schenken.

Robby Morren in Brugge

"Het was een wedstrijd met twee gezichten. We speelden een prima eerste helft met veel goesting en we creëerden enkele mogelijkheden. Na die rode kaart in de tweede helft, kregen we een andere match en was het heel moeilijk voor ons om de goede organisatie te behouden."

Koulibaly vormde met Kara het centrale duo achterin, Jeroen Simaeys moest vrede nemen met een plaats op de bank. "Het liep prima met Kara, we speelden beiden een goede wedstrijd", oordeelde de verdediger. Halfweg de tweede periode verving Simaeys de geblesseerde Kara. "Jeroen is ook goed ingevallen."

Proberen onze fans nog plezier te schenken

Voor Genk lijkt play-off 1 nog maar weinig in petto te hebben, Europees voetbal is immers een quasi onhaalbaar doel geworden. "We moeten proberen om in de resterende wedstrijden nog plezier te schenken aan onze supporters. We konden nog niet winnen in play-off 1 en dat is toch wel een teleurstelling."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties