Reactie Mpoku: "Dit frustreert ons"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Mpoku: "Dit frustreert ons"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard leed op eigen veld heel duur puntenverlies tegen Lokeren. Dat beseft ook Paul José Mpoku. "Als je de titel wil pakken, moet je die wedstrijden winnen."

Robby Morren in Luik

"Eén punt is simpelweg niet goed genoeg voor ons, of dat nu in eigen huis of buitenshuis is", beseft Mpoku. "Als je onze doelstelling hebt, dan ben je verplicht in zulke wedstrijden de drie punten te pakken."

Standard begon te slap aan de wedstrijd en slikte twee vermijdebare goals. "We moeten zorgen dat we niet hoeven te reageren, maar zelf het initiatief nemen. Dat frustreert ons als spelers ook. We moeten zo snel mogelijk trachten dit recht te zetten."

Goede mentaliteit getoond in de tweede helft

Ondanks het puntenverlies behoudt Standard één puntje voorsprong op eerste achtervolger Club Brugge, uitgerekend de volgende tegenstander van Standard. Mpoku wil met het oog op die topper vooral het positieve onthouden.

"We hebben een goede mentaliteit getoond in de tweede helft. Met die mentaliteit moeten we maandag afzakken naar Brugge. Nu komt het erop aan die wedstrijd goed voor te bereiden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties