Officieel: Lokeren speelt Europees in eigen stadion

Timothy Collard
Timothy Collard
| 15 reacties
Officieel: Lokeren speelt Europees in eigen stadion
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren zal volgend seizoen zijn Europese thuiswedstrijden afwerken in zijn eigen stadion. Dat lieten de Waaslanders weten in een persbericht. De club zal de nodige aanpassingen laten uitvoeren op Daknam.

Lokeren verzekerde zich onlangs van een Europees ticket door de beker op zak te steken. Het was echter nog niet helemaal duidelijk in welk stadion de club zijn Europese thuiswedstrijden zou afwerken. Woensdag kwamen de Waaslanders echter met goed nieuws naar buiten.

Sporting Lokeren heeft beslist om de noodzakelijke aanpassingen te laten uitvoeren om Europees te mogen spelen op Daknam. Concreet moeten daarvoor vier grote wijzigingen gebeuren. Wij plaatsen ze voor u op een rijtje.

1 Complete vervanging oude zitjes + zitcapaciteit optrekken tot ruim 8.000

2 Nieuwe tribune bouwen aan kant scorebord

3 Verregaande aanpassingen persruimte

4 Upgrade elektriciteitsvoorzieningen

"Vaste subtopper worden in België"

Vanaf volgend seizoen zal Lokeren zo 12.000 supporters kunnen herbergen op Daknam: iets meer dan 8.000 zitplaatsen en 4.000 staanplaatsen. Bij Europese thuiswedstrijden mogen die staanplaatsen niet gebruikt worden.

“De club bevestigt hiermee de ambitie om een vaste subtopper te willen worden in België. Op termijn hopen wij ook op regelmatige basis Europees te kunnen spelen. Sporting Lokeren wenst ook zijn supporters te bedanken voor de ongelofelijke steun”, klinkt het bij de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties