Vossen heeft heimwee: "Iedereen mist het gevoel na een gewonnen wedstrijd"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
Vossen heeft heimwee: "Iedereen mist het gevoel na een gewonnen wedstrijd"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk ging gisteren wederom met de billen bloot. Deze keer was het Jan Breydelstadion van Club Brugge het decor. "Maar ik had het gevoel dat we hier iets hadden gepakt met z'n elven", blijft Jelle Vossen positief.

Cédric De Volder in Brugge

KRC Genk kon gisteren geen vervolg breien aan de degelijke prestatie tegen Standard. Het voetbal was er dan wel, maar de Limburgers slikten uiteindelijk nog twee doelpunten. Ook Jelle Vossen begrijpt niet vanwaar de nederlagen blijven komen. "We begonnen vandaag goed aan de partij en konden vrij voetballen. Die rode kaart bleek achteraf hét kantelmoment, hé."

"Het team stond goed tot aan de uitsluiting van Bennard Kumordzi", gaat de aanvoerder verder. "Club slaagde er tot dan ook niet in om een kans bijeen te voetballen. Vervolgens viel ook Kara Mbodji nog eens uit en slikten we het doelpunt. Dan was eigenlijk een beetje te veel. Ik heb dan ook het gevoel dat we hier iets hadden gepakt met z'n elven."

Rode kaart voor Vadis? Daar ga ik niets over zeggen

Maar eigenlijk verdiende Vadis Odjidja-Ofoe voor de rust een (rode?) kaart voor een vuile fout op Siebe Schrijvers. "Ik heb de fout zelf niet gezien. Ik ga daar verder ook niet te veel commentaar op geven. Daarmee kan ik toch amper iets bereiken."

Ondertussen blijft Genk op die laatste stek staan in play-off 1. Hoe zwaar is het om elke keer opnieuw die batterijen te moeten opladen? "De volledige groep mist het winnen van wedstrijden. Iedereen kijkt ernaar uit om dat gevoel opnieuw te ervaren. Dat is dit seizoen overigens veel te weinig gebeurd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties