"Beste positie Vanaken? Hij is goed op de 10 én op de 8"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 13 reacties
"Beste positie Vanaken? Hij is goed op de 10 én op de 8"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hans Vanaken speelde bij afwezigheid van Killian Overmeire gisteren in een iets defensievere rol. Het goudklompje van Sporting Lokeren deed het ook in een andere dan zijn gewone rol meer dan aardig. "Hij speelt liever op de '10', maar heeft het heel goed gedaan", weet ook Koen Persoons.

Sommige kenners dichten Vanaken een grotere toekomst toe op de ‘8’ dan op de ‘10’. Koen Persoons speelt samen met de jonge Limburger op het middenveld, wat denkt hij? “Hij speelt zelf liever op de ‘10’, maar heeft het tegen Standard heel goed gedaan op een iets defensievere positie”, aldus de middenvelder aan Voetbalkrant.com.

"Dit is nog altijd maar zijn eerste seizoen in eerste klasse, hé"

“Volgens mij zal hij nog altijd het best tot zijn recht komen op de positie waar hij het liefst speelt. Maar Hans is gewoon een goede voetballer. Je mag niet vergeten dat het nog altijd maar zijn eerste seizoen in eerste klasse is, hé.”

"Hans heeft goeie voeten en enorm veel kwaliteiten. Ik vind hem goed spelen op de ‘8’ én op de ‘10’, maar de toekomst zal uitwijzen op welke positie hij het beste rendeert”, besluit Persoons.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties