Buffalo's willen 'nieuwe Dzeko' naar België halen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Buffalo's willen 'nieuwe Dzeko' naar België halen
Foto: © Photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Michel Louwagie vertoeft dezer dagen in Sarajevo. De manager van KAA Gent hoopt terug naar België te reizen met de handtekening van Amer Gojak op zak. De 17-jarige creatieveling wordt in zijn geboorteland gezien als het grootste talent sinds Edin Dzeko.

Amer Gojak speelt momenteel voor FK Olimpic Sarajevo, maar kan rekenen op wereldwijde belangstelling. Onder meer Manchester City, Manchester United, Stoke City, Ajax en PSV benaderden de 17-jarige Bosnische jeugdinternational al voor een transfer. Voor de volledigheid: zijn contract bij zijn huidige club loopt tot 2016.

Maar Michel Louwagie blijft dus niet bij de pakken zitten. De manager van de Buffalo's vertoeft momenteel in Sarajevo om Gojak te verleiden tot een transfer. Althans als we Het Laatste Nieuws mogen geloven. Dat zou alvast een huzarenstukje zijn van Gent. Gojak wordt in Bosnië immers omschreven als de 'nieuwe Edin Dzeko'. Bovendien hebben de Oost-Vlamingen een troef achter de hand: zesvoudig Bosnisch international Ervin Zukanovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties