Reactie Verhulst: "Kreeg echt wel veel werk vandaag"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Verhulst: "Kreeg echt wel veel werk vandaag"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Davino Verhulst leek met Lokeren lang stand te houden, maar moest uiteindelijk toch buigen. De doelman kreeg veel te verwerken en baalde achteraf van de vele gemiste kansen. Dit weekend is het normaal gezien opnieuw aan Copa.

Sander De Graeve in Luik

Verhulst kweet zich de voorbije wedstrijden nochtans goed van zijn taak. "Natuurlijk vind ik het jammer, maar de afspraak werd gemaakt en daar houd ik mij aan." Ook tegen Standard knapte hij het vele werk goed op.

"Hielden uiteindelijk stand"

"Je weet natuurlijk dat je op Standard wel eens een drukke avond kan hebben, maar vandaag kreeg ik wel heel erg veel werk", aldus Verhulst die zijn klasse liet zien op een schot van Carcela. "Het was een mooie bal om te pakken, maar echt geen gemakkelijke."

Standard ging er haast als een pletwals over. "We kunnen niet klagen als we al die kansen van Standard meetellen. We hielden uiteindelijk toch nog stand en konden met een gelijkspel naar huis. We mogen blij zijn dat we niet verloren." Toch zat er mits wat geluk meer in voor Lokeren. "Die bal op de lat was wel geluk. Misschien zat er een overwinning in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties