Luzon zet troepen scherp: "Onze verdediging is beste van België"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Luzon zet troepen scherp: "Onze verdediging is beste van België"
Foto: © Photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard staat aan de vooravond van een enorm belangrijke verplaatsing naar Club Brugge. De leider kan maandagavond zelfs naar de vierde plaats duiken. "Maar die druk is hetzelfde voor de anderen", countert Guy Luzon de uitspraken.

Luik doet haar naam nog maar eens alle eer aan: de Vurige Stede. Standard stond de voorbije maanden autoritair op kop, maar dreigt het krediet in enkele weken tijd volledig te verspelen. Guy Luzon dacht wellicht - ook al was het maar een fractie van een seconde - hoe de fans zouden reageren bij het mislopen van de gouden plak. Meer zelfs: de Rouches kunnen maandagavond zelfs op een vierde stek staan.

"Ik voel die druk eerlijk gezegd niet", countert de Israëliër in Het Nieuwsblad. "Die stelling geldt trouwens ook voor Club Brugge en voor de anderen, hé. Ik merkte bovendien de kritiek op de basiself op. Wat Igor De Camargo gedaan heeft om opnieuw naar de bank te worden gestuurd? Helemaal niets, maar er zijn maar elf basisplaatsen. En elke basisspeler verdiende die plaats. Ook Frédéric Bulot."

Als het moet, spelen we vandaag al tegen Club

Het is opvallend hoe wankel de Luikse defensie te voorbije weken stond de voetballen. En dat pijnpuntje merkt ook Luzon al op. "Onze verdediging is de beste van België, maar de voorbije weken maakten we foutjes door een gebrek aan concentratie. Maar we gaan ons herpakken. Maar er mindere vorm is er zeker en vast niet. Integendeel: we worden beter en beter. Hoe meer druk, hoe liever. Als het moet, kunnen we vandaag zelfs al tegen Club Brugge spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties