Klaasen heeft pechdag: "Ik gleed gewoon uit en kreeg plots rood"

Klaasen heeft pechdag: "Ik gleed gewoon uit en kreeg plots rood"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een kwartier. Zo lang duurde de wedstrijd van Robert Klaasen. Van die vijftien minuten was de Kortrijkspeler er overigens ook nog enkele buiten strijd. Het relaas van een absolute pechavond was het dan ook na de match.

Aernout Van Lindt in Mechelen

Na dik vijf minuten begon de miserie al voor de Nederlander: “Een botsing, die me een bloedneus kostte”, begint Klaasen zelf het verhaal. “Het was dus inderdaad een absolute pechdag.”

Want nog voor het kwartier mocht Klaasen gaan douchen. “Ik gleed gewoon uit bij het afremmen. Ik wou de tegenstander zeker niet raken, maar we botsen met de bovenbenen tegen elkaar. Mijn voeten staan alletwee op de grond”, is Klaasen eerlijk.

“Absoluut geen rood”

En toch kreeg hij een rode kaart: “De scheidsrechter zei dat het met twee benen vooruit was. Maar het was geen rood, absoluut niet. Zelfs de spelers van Mechelen zeiden dat rood echt overdreven was.”

Ook coach Vanhaezebrouck liet zich op de persconferentie horen over de zaak. “Ik ga het niet te veel hebben over de wedstrijdleiding. De ene keer is het in ons nadeel, volgende week misschien in het nadeel van iemand anders. Ik hoop wel dat de commissie hem niet extra gaat straffen voor deze zaak.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties