Reactie Twee goals voor 'Batigoal': "Was gefrustreerd omdat ik nog maar één keer scoorde"

Twee goals voor 'Batigoal': "Was gefrustreerd omdat ik nog maar één keer scoorde"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

't Gebeurt niet zo veel dat een verdediger met twee goals uitpakt. Baptiste Schmisser deed het gisteren en kreeg van zijn voorzitter prompt de bijnaam 'Batigoal' opgeplakt.

Johan Walckiers in Lier

Schmisser scoorde twee keer in vijf minuten en het duurde dan ook niet lang voor Marc Coucke Twitter opensmeet. 'But de Schmisser, pardon Batigoal', stuurde hij de wereld in, naar analogie met de bijnaam van Gabriel Batistuta, de legendarische Argentijnse spits. Ook Franck Berrier smeet diezelfde bijnaam op de sociale media. "(lachend) Franck had voor de wedstrijd wat druk bij me gelegd", verklaarde Schmisser. "Hij vond dat één doelpunt wel wat weinig was voor mij en ik gaf hem gelijk. Hij zei me ook dat ik vandaag moest scoren. Leuk als dat dan ook lukt hé."

Ik liep wat gefrustreerd rond

"Die eerste goal hebben we al talloze keren gerepeteerd op training met Canesin. De trainer zal in zijn nopjes zijn dat het eindelijk eens gelukt is", knipoogde de Fransman. "Ik liep wat gefrustreerd rond omdat ik nog maar één keer gescoord had. Dat is te weinig voor mij. Vandaag heb ik alvast iets kunnen rechtzetten."

"Dit doet deugd, maar het zal nog meer deugd doen als we het volgende week in eigen huis kunnen afmaken. Dit overtreft wel onze verwachtingen, want we waren zonder ambities aan deze play-offs begonnen. Maar een finale van PO 2 laat je niet liggen. En wie weet..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties