Charleroi: "Europa? Daar denken we niet aan"

Charleroi: "Europa? Daar denken we niet aan"
Foto: © Photonews

Met nog twee wedstrijden te gaan staat Charleroi vrij verrassend bovenaan groep B met drie punten voorsprong op Kortrijk. De Carolo's zijn echter absoluut nog niet bezig met Europees voetbal.

Charleroi verkocht tijdens de wintermercato al zijn belangrijkste elementen, maar de nieuwe jongens bleken echt versterkingen te zijn. En er is ook het nodige geluk, want tegen Cercle Brugge behaalde Charleroi meer dan het verdiende. "Dat is waar", aldus Felice Mazzu, trainer van de Henegouwers. "Maar we hebben die match ook goed onder controle gehouden na een uur. Dat is ook een kwaliteit."

Met nog twee wedstrijden te gaan, heeft Charleroi de finale van PO 2 binnen handbereik. En wie weet... "Nee, daar wil ik nog niet over praten", aldus Mazzu. "Dat zou extra druk leggen zijn bij de spelers. We hebben al een mooi parcours afgelegd terwijl niemand dat verwachtte. Ik ga nu geen druk op de schouders van de spelers leggen. Daarbij, het is nog een lange weg."

Charleroi heeft ondertussen nog steeds zijn bouwwerken aan het stadion niet voltooid. En zou bij Europees voetbal moeten uitwijken naar... Anderlecht. Standard is geen optie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties