"Hij gooide zijn eigen ruiten in bij Anderlecht"

Jens Jacobs
| 13 reacties
"Hij gooide zijn eigen ruiten in bij Anderlecht"
Foto: © Photonews

David Henen staat te boek als een echt toptalent, toch hoeft Anderlecht hem naar verluidt niet meer. Zijn manager legt de schuld bij de speler en zijn entourage.

Christophe Henrotay, sinds 1 jaar manager van Henen, komt in Sport-Voetbalmagazine terug op de perikelen rond zijn speler. Heel de Europese top zit achter hem aan valt overal te lezen. “Niets van aan”, zegt Henrotay.

“En dat is het probleem”, gaat Henrotay verder. “Die jongen is te snel de hemel in geprezen en zijn vorige manager gooide voortdurend namen van Europese topclubs in de media. Hij is daar zelf in gaan geloven, maar hij heeft nog véél werk voor de boeg.”  

Vertrek bij Anderlecht?

“David heeft een grote fout gemaakt door zijn eigen ruiten in te gooien bij Anderlecht.Op een gegeven moment wilde hij zelfs niet meer meetrainen. Gelukkig kon ik nog snel een oplossing vinden door hem een jaar bij de reserven van AS Monaco te stallen.”

Anderlecht hecht doorgaans veel belang aan de mentaliteit van zijn jeugdspelers. Henen zou het hebben verkorven bij de landskampioen en zou nu andere oorden moeten opzoeken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties