Kage en Okri razend ambitieus: "Prijzen pakken met Genk"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
Kage en Okri razend ambitieus: "Prijzen pakken met Genk"
Foto: © Photonews

KRC Genk verzekerde zich maandag van de diensten van Hervé Kage en Tornike Okriashvili. Beide aanwinsten moeten de concurrentie aanscherpen in de Cristal Arena en het team van Emilio Ferrera naar een hoger niveau tillen.

Aan enthousiasme ontbreekt het beide heren alvast niet. Zo is Hervé Kage, die overkomt van Gent, er zeker van dat Genk veel beter kan. “Dit is een club die altijd voor een podiumplaats gaat. In zo’n ploeg wil ik spelen”, aldus de creatieve middenvelder via de officiële kanalen van de club.

“We zijn dan weliswaar niet goed begonnen aan het seizoen,  maar het is nog maar de eerste match. Ik hoop dat we Europees voetbal kunnen behalen en wil zo hoog mogelijk eindigen met Genk.”

'Okri': "Ik ben naar hier gekomen om te spelen"

Ook Okriashvili, of kortweg ‘Okri’, ziet het zitten om erin te vliegen. “Dit is de ideale plek om me te ontwikkelen, me te tonen in Europa en om prijzen te pakken”, neemt de Georgische international geen blad voor de mond.

Bij Shakhtar Donetsk kon Okri niet doorbreken, maar na geslaagde uitleenbeurten bij Marioepol en Chornomorets belandde de aanvallende middenvelder in Genk. “Ik ben naar hier gekomen om te spelen. Ik eis van mezelf dat ik speel, maar het is de coach die de beslissingen neemt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties