Denier neemt het op voor Ferrera: "De hardst werkende trainer ooit, we zijn allemaal schuldig"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Denier neemt het op voor Ferrera: "De hardst werkende trainer ooit, we zijn allemaal schuldig"
Foto: © Photonews

Pierre Denier is nog maar eens hoofdcoach ad interim bij KRC Genk. De 57-jarige hulpcoach neemt voor de achtste keer over, maar dat doet hij liever niet. "Ieder ontslag is voor mij een zwarte dag", klinkt het.

“Ik word gefeliciteerd en daar voel ik me erg ongemakkelijk bij. Elk trainersontslag is pijnlijk en elk ontslag is voor mij een zwarte dag”, steekt Denier van wal in Het Laatste Nieuws.

Dat er zo snel actie zou ondernomen worden, had ook Denier niet zien aankomen. “De ploeg zakte tegen Mechelen als een kaartenhuisje in elkaar en het ergste is dat ik er geen verklaring voor heb.”

Ferrera de hardst werkende trainer die ik hier al gezien heb

Maar toch maakte Emilio Ferrera indruk op Denier. “Ik ben intussen bijna 60 en ik ben al 22 jaar assistent bij KRC Genk. In mijn hele carrière was Ferrera de hardst werkende trainer. Alles wat hij deed was doordacht”

“Emilio stond wat verder van de groep, maar had van bij het begin ook aan mezelf en Hans (Visser, nvdr.) gevraagd om meer met de spelers bezig te zijn. Maar het is zeker niet allen zijn fout. Wij zijn allemaal schuldig aan zijn ontslag.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties