Milivojevic denkt niet aan concurrentie: "De kans die ik krijg grijpen en vasthouden"

Milivojevic denkt niet aan concurrentie: "De kans die ik krijg grijpen en vasthouden"
Foto: © Photonews

Luka Milivojevic speelde voor het eerst sinds lange tijd twee officiële duels na elkaar. De Serviër moet er wel rekening mee houden dat er straks een extra concurrent bijkomt. "Daar denk ik niet aan", liet hij woensdag weten.

Door Johan Walckiers

Besnik Hasi maakte vorig seizoen bij zijn aanstelling onmiddellijk de keuze voor Cheikhou Kouyate op het middenveld te zetten. En daarvoor was het John van den Brom die Gillet en Kljestan de voorrang gaf op de Servische middenvelder. "Zes maanden op de bank of zelfs meestal in de tribune, dat heb ik nog nooit meegemaakt in mijn carrière", aldus Milivojevic. "Het was zeker moeilijk. Gelukkig kreeg ik de steun van iedereen binnen de club. Vooral van oudere spelers als Proto en Deschacht. Dankzij hen heb ik de moed nooit verloren."

De moed niet verloren dankzij Proto en Deschacht

"Toen Besnik overnam, zette hij Cheikhou op het middenveld. We zijn verschillende spelers, maar ik ben niet hier om Cheikhou te vervangen. Wel om te doen wat de trainer vraagt en het beste van mezelf te geven. Ik wil via deze weg Cheikhou trouwens nog alle geluk in zijn verdere carrière toewensen", zei de minzame Serviër. "Waarom ik niet speelde? Een deel zal wel aanpassing geweest zijn. Maar ik kijk niet meer naar het verleden, enkel naar de toekomst."

Maar wat als die toekomst een nieuwe (peperdure) concurrent inhoudt? "Daar wil ik nu niet aan denken. Voor mij is iedereen welkom, want het is aan mij om me te bewijzen. Ik krijg nu kansen en die zal ik grijpen en vasthouden. Ik ben geconcenceerd op mijn job en dat zal ik blijven. Concurrentie zal daar niets aan veranderen."

Morgen krijgt u een uitgebreid interview met Milivojevic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties