Roeselare wil uit dal kruipen: "Wedstrijd per wedstrijd, zonder zotte uitspraken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Roeselare wil uit dal kruipen: "Wedstrijd per wedstrijd, zonder zotte uitspraken"
Foto: © Photonews

KSV Roeselare wil dit seizoen uit het dal kruipen. De West-Vlamingen lieten amper van zich spreken sinds de degradatie. Sven De Rechter is de man die Schiervelde moet doen juichen. "Het is lang geleden dat we nog eens een rustig seizoen speelden."

Door Dirk Pieters

Roeselare kent al een paar moeilijke jaren en daar wil het dit jaar verandering in brengen. De club rekent opnieuw op aanvaller Sven De Rechter om de doelpunten te maken. Een taak die de spits maar al te graag op zich neemt.

“Natuurlijk wil ik opnieuw belangrijk zijn voor de club. Ik wil elk jaar progressie maken en nog meer doelpunten en assists geven. Statistieken zeggen nu eenmaal alles, maar het belangrijkste is dat we eindelijk eens een rustig seizoen kunnen spelen. Dat is al lang geleden”, aldus De Rechter aan Voetbalkrant.com.

Geen zotte uitspraken doen

De voorbereiding is goed verlopen en de conditie is goed om de competitie te starten. De verplaatsing naar Heist zal niet gemakkelijk worden, maar we hebben genoeg kwaliteit in de groep om daar punten te pakken. We moeten het dit jaar wedstrijd per wedstrijd bekijken en geen zotte uitspraken doen. Er zijn heel wat goede clubs en met OH Leuven en Bergen zijn er twee clubs gezakt met een goede ploeg en een degelijke accomodatie en dat is goed voor de reeks. “ 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties