Denier: "Ik reken erop dat die woelige dagen iets los maken bij de spelers"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 11 reacties
Denier: "Ik reken erop dat die woelige dagen iets los maken bij de spelers"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk zat de afgelopen dagen op een regelrechte rollercoaster. De komst van een nieuwe hoofdcoach die uitblijft, het handgemeen tussen Okriashvili en Anele en Kagé die uit de wedstrijdselectie werd gelaten. En vanavond komt co-leider AA Gent al op bezoek.

Alles behalve makkelijk werken voor interim-coach Pierre Denier. "Ik vecht voor mijn club en ik verwacht dat mijn spelers op het veld hetzelfde zullen doen", klinkt hij strijdvaardig in Het Belang van Limburg. "Ik vind het heel erg dat KRC Genk op deze negatieve manier in het nieuws komt. Ik ga er nu vanuit dat de incidenten opgelost zijn en de volledige focus op de wedstrijd ligt."

Zonder Vossen?

Denier wil de problemen van afgelopen week aangrijpen om er motivatie uit te putten. "Ik reken erop dat die woelige dagen iets los maken bij de spelers. Die boodschap wil ik ook overbrengen naar mijn spelersgroep. Het gaat hier over de toekomst van deze mooie club."

Mogelijk moeten de Limburgers het wel stellen zonder hun aanvoerder Jelle Vossen. "Hij incasseerde dinsdag een rake trap. Hij dacht de wedstrijd wel te halen, maar moest toch afhaken tijdens de opwarming van de laatste training."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties