Reactie Vanhaezebrouck: "We zijn nog nergens"

Robby Morren
Robby Morren
| 28 reacties
Vanhaezebrouck: "We zijn nog nergens"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent liep in Genk tegen zijn eerste seizoensnederlaag aan. Hein Vanhaezebrouck loofde de manier waarop zijn jongens speelde. Hij vergeleek met de match die Lokeren op Genk speelde en is ervan overtuigd dat zijn aanpak op termijn zal lonen.

Robby Morren in Genk

"Het was onze bedoeling om op voorsprong te komen. We begonnen goed en we kregen de eerste goede kansen, maar we waren niet efficiënt genoeg en het zat wat tegen. Genk was wel efficiënt en kwam 2-0 voor. Deze groep is mentaal sterk en we konden snel 2-2 maken."

"De tweede helft kabbelde wat op en neer zonder veel kansen in het begin. Het derde tegendoelpunt was het meest vermijdbare, bij die goal stonden we echt niet goed. We probeerden nog, maar het is niet meer gelukt om nog een punt mee te pakken", analyseerde de coach.

We moeten nog veel stappen zetten

"Lokeren heeft een punt gehaald op Genk, maar zij hebben geen kansen gecreëerd. Dan hebben wij het toch wel anders gedaan. Wie is de beste, zij die een punt meepakken of wij? Ik denk dat dit op termijn zal renderen en dat wij in staat zullen zijn om zulke wedstrijden te winnen."

Met 10 op 15 mag Vanhaezebrouk toch spreken van een geslaagde start, al beseft hij dat de weg nog lang is."De ambitie is er altijd geweest bij Gent. We zijn goed gestart, maar we zijn nog nergens. We moeten nog heel hard werken en nog heel veel stappen zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties