Versiert Kawashima absolute toptransfer?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties
Versiert Kawashima absolute toptransfer?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juventus stuurde afgelopen woensdag een scout naar de CL-partij tussen Standard en Zenit Sint-Petersburg. De Italiaanse grootmacht heeft namelijk een oogje op Eiji Kawashima. De Japanner zou in Turijn als doublure voor Gianluigi Buffon moeten acteren.

Gianluigi Buffon - ondertussen al 36 lentes oud - is nog steeds één van de beste doelmannen ter wereld, maar de Italiaanse international kampt tegenwoordig elk seizoen wel met enkele kwaaltjes. Juventus heeft met Marco Storari en Rubinho dan wel nog twee doelmannen achter de hand, maar is op zoek naar een volwaardige doublure.

Op die manier kwam de Oude Dame uit bij Eiji Kawashima. De goalie van de Rouches is zijn laatste contractjaar ingegaan en zou dus voor een prijsje kunnen worden weggekaapt in Luik. Bovendien maakte de Japanse nummer één er zelf ook nooit een geheim van dat een transfer naar een topcompetitie tot de mogelijkheden behoort.

En Guy Luzon heeft natuurlijk een alternatief achter de hand. Met Yohann Thuram-Ulien plukten de Luikenaars vorig seizoen immers een doelman weg uit de Ligue 1. Thuram werd vorig seizoen nog bij Charlton gestald, maar is nu nog steeds in Luik om een eventueel vertrek van Kawashima op te vangen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties