Zaakwaarnemer en vader over transfersoap Hans Vanaken

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
Zaakwaarnemer en vader over transfersoap Hans Vanaken
Foto: © Photonews

Blijft hij bij Sporting Lokeren, komt Club Brugge nog met een ultiem bod of wenkt het buitenland? Het is koffiedik kijken naar de toekomst van Hans Vanaken. Onze redactie liet zijn zaakwaarnemer en vader aan het woord.

Door Cédric De Volder

"Eén ding is zeker", valt Vital Vanaken met de deur in huis. "Wat de toekomst ook brengt: Hans staat dit seizoen voor het loodzware jaar van de bevestiging. En dat is bij Sporting Lokeren het geval, maar evengoed bij een andere club. Ik ben al lang blij dat hij zo rustig blijft onder al die heisa. Maar het circus duurt ondertussen al lang genoeg, hé."

En toch is er nog lang geen duidelijkheid. "We hebben onze wens uitgedrukt tegenover de mensen van Lokeren", vult zaakwarnemer Evert Maeschalck de woorden van vader Vital aan. "Het was zoals steeds de bedoeling om alles achter de schermen te houden, maar daar dacht de tegenpartij anders over."

Of de stap hogerop te vroeg komt? Dat vroegen we ons een dik jaar geleden ook al af

"Ik heb geen flauw idee wat ik zou doen als ik in de schoenen van Hans zou staan", gaat vader Vital dan weer verder. "Ik kan dan ook niet zeggen wat op dit moment de beste optie voor zijn carrière is. Of een stap hogerop te vroeg komt? Een dik jaar geleden vroegen we ons ook af of Hans het niveau van eerste klasse wel zou aankunnen, hé."

Ondertussen wordt er op Daknam met nullen gegooid. "Dat prijskaartje is absurd, maar wie ben ik om te bepalen wat een voetballer waard is? (lacht) Al snap ik wel dat Hans het niet snapt dat hij duurder moet zijn dan Steven Defour. Die jongen is Rode Duivel en kan een pak meer adelbrieven op tafel leggen, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties