Reactie Incident vreet aan Anele: "Met pijn in het hart gespeeld"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Incident vreet aan Anele: "Met pijn in het hart gespeeld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anele pakte met Genk vrijdag de eerste winst van het seizoen. Geen reden tot vieren voor de verdediger die het hoofd nog niet kon vrijmaken na een bewogen week.

Robby Morren in Genk

Anele kreeg eerder het aan de stok met ploegmaat Okriashvili. Het opstootje lekte uit en beide spelers verontschuldigden zich. "Het was moeilijk vandaag na een hele moeilijke week", opende de Zuid-Afrikaan die toch had getwijfeld om te spelen. "Ik heb erover gesproken met mijn moeder en zij begreep niet goed dat ik zou spelen."

Het is duidelijk dat het incident nog steeds aan hem vreet. "Ik heb met pijn in mijn hart gespeeld. Ik ging niet vaak mee naar voor en ik heb bij momenten getwijfeld op het veld. Ik wilde ook niet vieren bij de goals."

Okri is een prima voetballer

"Wat in de kranten verschenen is, is niet helemaal correct. Maar alles is nu opgelost. Ik ben blij voor Okri dat hij scoorde, hij is een prima voetballer. Hij is nog jong en we maken allemaal fouten."

Toch besloot de verdediger met een positieve noot. "We kunnen één sterk team vormen op het veld en dat hebben we getoond. Hopelijk kan de nieuwe coach iets toevoegen aan het team."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties