Vanaken laat van zich horen: "Ik wil naar Club Brugge"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 378 reacties
Vanaken laat van zich horen: "Ik wil naar Club Brugge"
Foto: © Photonews

Hans Vanaken zwijgt niet langer. De middenvelder van Sporting Lokeren heeft één duidelijke wens en deelt die nu ook met de wereld. "Ik wil naar Club Brugge. Dat is in mijn ogen de beste stap voor mijn carrière."

De transfersoap rond Hans Vanaken is nu al een poosje bezig. Club Brugge hengelt al maanden naar de handtekening van de Rode Duivel, maar zag een bod van respectievelijk twee en vier miljoen euro in de prullenmand belanden. "Hans moet minstens acht miljoen euro kosten" en "Hans is onbetaalbaar voor een andere Belgische club" viel de voorbije tijd te horen in de wandelgangen op Daknam.

"Maar ik wil naar Club Brugge", zegt de middenvelder nu duidelijk in Het Laatste Nieuws. "Ik hoop dan ook dat Lokeren redelijk is. Ik wil hier in een goede verstandhouding vertrekken? Ik vind vier miljoen euro veel geld, hoor. Het is dan ook onbegrijpelijk dat het niet voldoende zou zijn. Geen enkele Belgische club kan acht miljoen euro ophoesten."

Nochtans is Club volgens mij de beste stap voor mijn carrière", besluit Vanaken. "Er wordt daar elk seizoen voor de titel gespeeld, hé. Eigenlijk was ik er na de play-offs al uit. Voor het buitenland voel ik me alleszins nog niet klaar. Ik voel me goed in de Jupiler Pro League en wil hier dan ook bevestigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties