Reactie Deschacht: "Fantastische wedstrijd tussen twee ploegen die wilden winnen"

Deschacht: "Fantastische wedstrijd tussen twee ploegen die wilden winnen"
Foto: © Photonews

Olivier Deschacht was blij met wat Anderlecht in Jan Breydel liet zien. Qua voetbal mocht dat ook, want de landskampioen maakte progressie ten opzichte van de voorbije weken. Maar in de tweede helft was het allemaal wat minder.

Johan Walckiers in Brugge

Helemaal eens was Deschacht het daar echter niet mee. "We waren ook goed in de tweede helft, maar we hebben niet afgewerkt. Wat ik zag was een fantastische wedstrijd tussen twee ploegen die wilden winnen. Wij namen de eerste helft voor onze rekening, zij de tweede."

Brugge heel eerste helft doen twijfelen

"We hadden eigenlijk alles onder controle, maar Brugge krijgt een boost na die vrije trap. Daarna hebben zij de omstandigheden mee. Het publiek zette er zich vol achter en ze kregen vleugels. Natuurlijk ben je wat ontgoocheld als je met 0-2 voorstaat, maar eigenlijk is dit een logisch resultaat gezien de wedstrijd."

Over de tweede tegengoal zal Besnik Hasi nochtans niet tevreden zijn. "Bij de eerste corner had iedereen zijn man, maar bij de tweede niemand meer. Dat is een beetje verlies van concentratie ja. Maar goed, we hebben Brugge heel de eerste helft doen twijfelen en dat is ook onze verdienste."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties