Hasi houdt de boot af: "Conté? Ik weet van niets"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Hasi houdt de boot af: "Conté? Ik weet van niets"
Foto: © photonews

Ibrahima Conté is op weg naar Anderlecht. Of toch niet? De landskampioen jaagt al een poosje op de handtekening van de flankaanvaller, die naar verluidt vandaag zijn medische proeven zou afleggen. "Maar ik weet helemaal van niets", houdt Besnik Hasi de boot af.

Cédric De Volder in Brugge

RSC Anderlecht hoopt Ibrahima Conté al sinds het einde van vorig seizoen vast te leggen. Zulte Waregem hield al die tijd de boot af door een te hoge prijs te vragen voor de flankaanvaller, maar er lijkt nu toch een akkoord in de maak. "Er is concrete interesse, maar er is nog niets getekend", klinkt het momenteel bij Essevee.

Ook Besnik Hasi viel na de topper tussen Club Brugge en RSC Anderlecht (2-2, nvdr.) helemaal uit de lucht. "Of ik tevreden ben met de komst van Conté? Is die overgang dan al afgerond? Ik weet alleszins van niets. Het is zelfs nieuw voor me dat er opnieuw gesprekken zijn."

"Ik heb nochtans daarnet Herman Van Holsbeeck en Roger Vanden Stock nog gesproken", houdt de oefenmeester van paars-wit vol. "En ze hebben er helemaal niets over gezegd. Ik ben tevreden met mijn huidige kern. De revalidaties van Anthony Vanden Borre en Andy Najar verlopen goed en met Maxime Colin heb ik er een extra pion bij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties