Standard-fans keren zich tegen Duchâtelet, Luzon en Trebel

Caroline Tonnelier
| 42 reacties
Standard-fans keren zich tegen Duchâtelet, Luzon en Trebel
Foto: © SC

Standard kon vandaag opnieuw niet winnen en pakt zo één op negen. De fans van de Rouches lieten tot lang na de wedstrijd op Daknam hun ongenoegen blijken over de gang van zaken bij hun ploeg.

Dat voorzitter Duchâtelet onder vuur ligt bij Standard is natuurlijk geen nieuw gegeven. De voorzitter moest het voor de start van vorig seizoen al zwaar ontgelden, maar met een uitstekende competitiestart werden de ontevreden fans toen het zwijgen opgelegd. Nu blijven de resultaten echter uit. Na het gelijkspel tegen Lokeren waren tot meer dan een halfuur na de wedstrijd gezangen teegn Duchâtelet te horen.

De voorzitter was echter niet de enige man die het moest ontgelden bij de fans. Ook Guy Luzon, die deze week alweer liet weten zijn focus op de competitie te leggen en de Europa League minder belangrijk te vinden, moest het ontgelden. Opvallend waren ook de gezangen aan het adres van Adrien Trebel. De Fransman speelde pas zijn tweede wedstrijd voor de Rouches, maar de fans moeten schijnbaar niet van hem weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties