Reactie Vázquez: "Wat een vreemde match"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Vázquez: "Wat een vreemde match"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge keek daarnet tegen Anderlecht tegen 0-2 ruststand aan, maar zette het in de tweede helft nog recht. Victor Vázquez toonde zich achteraf tevreden met het resultaat en de comeback van Club.

Club Brugge werd verrast door Anderlecht in de eerste helft. "Het was echt een vreemde match, zij begonnen goed en drukten ons weg. Anderlecht maakte twee goals en we konden niet meer reageren", aldus Vázquez bij Sporting Telenet. Club moest bezinnen bij de rust.

Billijk resultaat

"De coach vroeg ons te reageren. We moesten de duels gaan winnen en veel harder spelen. Dat hebben we gedaan. We toonden ons kunnen en kwamen terug." Club leek er even over te gaan, maar het bleef bij 2-2. "We konden nog winnen, maar uiteindelijk is dat gelijkspel een billijk resultaat. Ik ben blij met alle opofferingen die het team maakte vandaag."

Vázquez ging pas in de extra tijd naar de kant. De middenvelder staat duidelijk sterker dan de voorgaande seizoenen. "Ik voel me ook sterker en speel alle minuten. Nu moeten we dit aanhouden en geconcentreerd blijven. We staan vijf punten achter op Anderlecht en moeten dichter bij hen in de buurt blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties