Wat deden de Europese tegenstanders van blauw-zwart dit weekend?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge knalde zich na een sterke tweede helft nog naar een puntendeling tegen Anderlecht. We namen ook even de resultaten van de Europese tegenstanders van blauw-zwart onder de loep.

Jaro - HJK 1-4

In Finland lijkt niets of niemand de titel nog te kunnen afnemen van HJK. Ook op bezoek bij middenmoter Jaro werd weer uitgehaald: 1-4. Opmerkelijk: slechts drie niet-Finnen die in de basis begonnen bij de club, maar zij zorgden samen ook wel voor 3 van de 4 doelpunten. Baah en vooral de Ivoriaan Oussou Konan zijn misschien om in de gaten te houden.

OB - Kopenhagen 0-1

In de Deense competitie eindelijk nog eens een zege van Kopenhagen. Na een 5 op 15 zaten de hoofdstedelingen in diepe crisis, maar met de tweede overwinning van het seizoen is er weer wat ademruimte. Kadrii was de man van de match, Steve De Ridder speelde 20 minuten mee.

Torino - Inter 0-0

Torino zorgde dan weer voor een halve stunt, door met een scoreloos gelijkspel te gaan lopen tegen Internazionale. Gillet zat op de bank, Padelli nam plek onder de lat. Het had nog mooier kunnen wezen, als Larrondo na twintig minuten zijn strafschop had afgewerkt.