Dury: "Qua transfers kunnen wij nog iets leren van Lokeren"

Dury: "Qua transfers kunnen wij nog iets leren van Lokeren"
Foto: © Photonews

Francky Dury gaf het vorige week al aan op de wekelijkse persconferentie aan de Gaverbeek, de huidige ontwikkelingen lijken het ook weer te bevestigen: "Qua transfers kunnen wij nog iets leren van Lokeren."

Dury wilde een aantal spelers absoluut niet kwijt, waaronder Conté en Sylla. Een van die twee verkast nu alsnog naar Anderlecht, terwijl het - voorlopig - op Daknam rustig blijft en Vanaken dus niet naar Club Brugge lijkt te trekken.

Conté gaf aan dat hij wel naar Anderlecht wou, zoals Vanaken ook aangaf dat hij naar Club Brugge wou. En toch: bij Essevee zijn ze een van hun sterkhouders kwijt, terwijl Lambrecht en co het been stijf houden.

Lokeren staat verder dan ons

"We hebben goede resultaten gehaald de voorbije jaren", aldus Francky Dury. "En dus wordt er al eens gezegd dat Lokeren naar ons kijkt bij hun sportieve uitbouw. Maar qua transfers kunnen wij nog iets van hen leren, Lokeren moet voor ons het voorbeeld worden."

"Ze hebben de voorbije jaren een aantal goede transfers kunnen doen en staan daardoor verder dan ons. Wij zitten dan weer met een bouw van een stadion en we bouwen aan een nieuwe ploeg. Maar het is waar: we worden leeggeroofd." (AVL)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties