Lepoint gooit handdoek niet in ring

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Lepoint gooit handdoek niet in ring
Foto: © Photonews

KV Kortrijk had Christophe Lepoint zo goed als binnen, maar de middenvelder van KAA Gent trok zijn staart in. De voormalige aanvoerder zit dan wel op een dood spoor, maar wil voor zijn plaats in de Ghelamco Arena vechten.

Christophe Lepoint moest afgelopen vrijdag vanaf de tribune toekijken hoe KAA Gent verloor van KV Kortrijk. De 29-jarige Belg was niet geblesseerd of geschorst, maar gepasseerd door Hein Vanhaezebrouck.

KV Kortrijk - toevallig de tegenstander van die avond - rook haar kans en wilde de middenvelder huren van de Buffalo's. Meer zelfs: de Kerels kondigden de komst van 'een nieuwe speler' al aan, maar op het laatste moment trok Lepoint zijn staart in.

Vanderhaeghe met handen in het haar

De voormalige aanvoerder van Gent wil vechten voor zijn stekje op het middenveld. Volgens Het Nieuwsblad gaf Hein Vanhaezebrouck afgelopen weekend in een gesprek met de speler nog aan dat er kansen zullen komen. Yves Vanderhaeghe zit ondertussen met de handen in het haar. De kern van KVK is simpel te krap om een degelijke prestatie af te leveren op het hoogste niveau.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties