Colin ruilt Frankrijk voor België: "Maar had niet voor eender welk team getekend"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Colin ruilt Frankrijk voor België: "Maar had niet voor eender welk team getekend"
Foto: © Photonews

Maxime Colin komt het probleem van RSC Anderlecht op de rechtsbackpositie oplossen. De Fransman maakte indruk tijdens zijn fysieke proeven en wil ook de concurrentie aangaan met Anthony Vanden Borre. "Al besef ik maar al te goed dat hij de chouchou van de fans is."

Cédric De Volder in Anderlecht

RSC Anderlecht plukte Maxime Colin weg bij Troyes AC. De flankverdediger voetbalde nog samen met Fabrice N'Sakala en moet nu diezelfde N'Sakala uit zijn lijden verlossen op rechtsachter. "Maar de blessure van Anthony Vanden Borre heeft helemaal niet meegespeeld in mijn keuze voor Anderlecht. Bij elke club is er concurrentie, hé. Ik hoop om mijn voet snel naast die van Anthony te kunnen zetten."

Wellicht moet Colin al meteen opdraven tijdens de Champions League-wedstrijd in de Türk Telekom Arena van Galatasaray. "Ik voel me alleszins klaar", aldus de verdediger. "Maar het is de coach die moet beslissen. Ik hoop natuurlijk zo snel mogelijk te spelen. En vervolgens wil ik zoveel mogelijk wedstrijden spelen voor deze ploeg."

Vanden Borre? Er is concurrentie bij elke ploeg

"De Belgische competitie heeft al lang niet meer de slechte reputatie van enkele jaren geleden", besluit de Fransman. "Al moet ik toegeven dat ik niet voor eender welke Belgische club had getekend. Dit is nog steeds Anderlecht, hé. Of ik via deze transfer ook op de Franse nationale ploeg hoop? Daar denk ik op dit moment helemaal niet aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties