Defour: "Warm onthaal op Sclessin? Je m'en fou!"

Defour: "Warm onthaal op Sclessin? Je m'en fou!"
Foto: © Photonews

Steven Defour keert donderdag terug naar Sclessin. Het betreft dan wel een wedstrijd van de Rode Duivels, maar de middenvelder van RSC Anderlecht mag zich aan een warm onthaal verwachten. "Ik vind het eigenlijk plezant om in zo'n sfeertje te voetballen."

Cédric De Volder in Anderlecht

Steven Defour liet de training van gisteren nog aan zich voorbij gaan. De middenvelder hield een contractuurtje over aan de topper bij Club Brugge, maar sluit morgen gewoon aan bij de groep. "Steven zal spelen tegen Australië", liet Marc Wilmots enkele dagen geleden nog optekenen. "Hij moet toch sowieso eens terugkeren naar Standard. Dan is het beter dat het met de nationale ploeg gebeurt."

"Dat maakt me eigenlijk niet uit", reageert de middenvelder van paars-wit zelf. "Wat ik zelf verkies? Niet uitgefloten worden. (lacht) Al moet ik toegeven dat ik het wel plezant vind om in zo'n sfeertje te voetballen. Ik zal wel een warm onthaal krijgen op Standard, maar dat was er in Brugge ook. Je m'en fou!"

Grapjes over transfer naar Anderlecht? Ja, welke? Dat ga ik niet vertellen

Ook bij de nationale ploeg werd Defour vandaag herenigd met enkele Luikenaars. "Er zijn wel enkele grapjes gemaakt over mijn transfer naar Anderlecht, ja. Welke? Dat ga ik hier niet vertellen. (lacht) Uiteindelijk maakt dat allemaal niets uit. Ik ben blij dat ik nu voor Anderlecht voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties