Naessens revalideert verder bij Mechelen: "Buitenkansje om me te halen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Naessens revalideert verder bij Mechelen: "Buitenkansje om me te halen"
Foto: © Photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Jens Naessens verhuisde gisteren op het nippertje van Zulte Waregem naar KV Mechelen. De flankaanvaller had geen toekomst meer bij de troepen van Francky Dury en tekende een contract voor drie seizoenen Achter De Kazerne. "Ik ben tevreden, maar kamp toch met een dubbel gevoel."

Door Cédric De Volder

De voorbije weken passeerden een pak clubs op de geruchtenmolen. KV Kortrijk, Sporting Lokeren en zelfs Steaua Boekarest informeerden naar verluidt naar de voorwaarden voor Jens Naessens. Ook KV Mechelen draaide al eventjes rondjes, maar gisterenavond werd een versnelling hoger geschakeld.

"Ik zat thuis in de zetel toen ik rond half negen een telefoontje van mijn zaakwaarnemer kreeg", vertelt de Deinzenaar in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Hij vertelde me dat Zulte Waregem en KV Mechelen een akkoord hadden bereikt. Vervolgens zijn we samen naar Mechelen gereden."

Had meer respect verwacht van Zulte Waregem en van Dury

Naessens tekende niet veel later een overeenkomst voor drie seizoenen bij de Maneblussers. "Ik ben blij met deze nieuwe stap in mijn carrière, maar er is toch een dubbel gevoel. Ik was graag bij Zulte Waregem, maar de voorbije weken zijn er een aantal zaken gebeurd die niet kunnen. Eerlijk? Ik had meer respect verwacht van de club en van Francky Dury."

Malinois kan echter nog geen beroep doen op de 23-jarige flankaanvaller. Naessens werd vorige week geopereerd aan een aanslepende pubalgie, moet nog een weekje rusten en begint dan aan de revalidatie. "Ik loop momenteel op krukken, dus ik moest gisteren geen medische proeven afleggen. (lacht) Mechelen is natuurlijk goed op de hoogte, hé. Wellicht was het voor hen een buitenkansje om me goedkoper te strikken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties