Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Jan Breydel

Cercle Brugge - Charleroi (Jupiler Pro League 2014/2015)

Wedstrijd van Speeldag 7 uit de Jupiler Pro League 2014/2015 tussen Cercle Brugge en Charleroi.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
90+5
 Gele kaart voor Stergos Marinos

90+2
Fauré nog met een scherpe voorzet, maar niemand present om alsnog een puntje te komen pakken op Jan Breydel. Het einde is nakend!
90
Cercle moet nu enkel nog de extra tijd zien te overleven en dan heeft het 9 punten op de teller staan.
88
 Gele kaart voor Cédric Fauré

87
Het gaat hard nu: aan de ene kant Buyl op de paal, aan de overkant Werner goed in de voeten van Fauré.
84
Het spel zakt wat in, het is wachten op een slotoffensief van de bezoekers als ze hier nog iets willen graaien.
82
Vervangen Stipe Bacelic-Grgic
Ingevallen Sam Valcke

79
Fauré heeft de 1-1 aan de voet, maar hij krijgt de bal niet voorbij Werner.
74
Buyl dan bijna met de 2-0, maar ook hij komt een teentje te kort om de drie punten echt veilig te stellen.
72
Mazzu heeft twee extra aanvallers in de strijd geworpen. Nu is het echt nu of nooit voor Charleroi.

68
D'Haene toont zich stevig in de duels, maar komt er nu toch eens uit.
67
Vervangen Tim Smolders
Ingevallen Thibaut Van Acker

65
Cercle houdt (voorlopig) vol
Het blijft voorlopig stil op Jan Breydel. De bezoekers zetten op, maar komen voorlopig nog niet in de buurt van een gelijkmaker.
63
Vervangen Clément Tainmont
Ingevallen Kalifa Coulibaly

62
Cercle Brugge probeert het tij te keren, maar het blijft achteruit gedrukt worden.

Werner houdt nul op het bord
Werner blijft voorlopig de held van Cercle. Hij houdt de nul op het bord en zolang zijn de punten binnen voor de Vereniging.
57
Rossini met de knal, maar Werner houdt de nul nog steeds op het bord!
54
Nu aan de overkant toch eens Kabananga, maar niet doeltreffend.
53
De tweede helft is een spiegelbeeld van de eerste: nu is Charleroi baas en drukt het de thuisploeg weg.
50
Tainmont met een droge knal, maar ver over de kooi van Werner.
48
Evenwichtig begin van de tweede helft. Komt Charleroi even gretig uit de kleedkamers als het er in ging?
20:52
En zo gaan we ook rusten op Jan Breydel. De thuisploeg heeft - op de laatste tien minuten na misschien - de match helemaal in handen.

Rust
Cercle Brugge - Charleroi: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
Het spel blijft helemaal gesloten. We krijgen er een minuutje bij op weg naar de rust.
42
En zo kabbelen we stilaan richting rust.
38
 Gele kaart voor Ismaïla N'Diaye

38
Over vleugels gaan we niet spreken, maar Charleroi lijkt de match nu wel even beter in handen te nemen.
35
Kitambala haalt uit, maar paal en Werner houden de nul op het bord voor de thuisploeg.
33

Goal
Geraerts scoort, maar Kitambala stond al even daarvoor buitenspel en het gaat niet door.
30
We zijn een halfuur ver en de thuisploeg heeft de match volledig in handen. Kan Staelens zijn ploeg de zeer belangrijke drie punten bezorgen?
26
Rossini nu dan toch eens in de diepte, maar Cercle kan makkelijk in bedwang houden. Charleroi ligt zwaar onder.
21
Cornelis met een trapje uit de tweede lijn, maar niet bedreigend genoeg.
19
De thuisploeg blijft baas, de bezoekers raken voorlopig kant nog wal.
16

Goal
Doelpunt van Noë Dussenne (Junior Kabananga)
Op het kwartier is het koekenbak voor Cercle Brugge. De thuisploeg komt via Dusenne op voorsprong. Het was een vreemd moment, nadat Kabananga niet voldoende kon koppen op doel.
8
De eerste grote kans van de match is voor Bacelic-Grgic. Hij haalt uit, Penneteau redt met de vuisten.
4
D'Haene met een zwieper, maar voorlopig nog niet doelgericht genoeg om aanspraak te maken op een doelpunt.