Reactie Dury aangeslagen: "Niet over play-off 1 spreken"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 28 reacties
Dury aangeslagen: "Niet over play-off 1 spreken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem is dit seizoen enorm zoekende naar de goeie vorm. Na een moeizame start volgde vanavond een pijnlijke nederlaag tegen Waasland-Beveren. "Hopelijk duurt dit niet te lang", aldus Francky Dury.

Het gaat Essevee dezer dagen allesbehalve voor de wind. De nederlaag tegen Beveren kwam dan ook hard aan. “Dit is een dreun. Dat kan ik eerlijk toegeven. Deze nederlaag doet pijn bij iedereen die Zulte Waregem een warm hart toedraagt.”

Nochtans schoot het team van Dury goed uit de startblokken. “We gingen inderdaad goed van start en maken rond het halfuur een knappe goal, ook al kwam Beveren een beetje in de match. Vlak voor rust valt dan jammer genoeg die gelijkmaker.”

"We mogen niet te veel tijd willen"

In de tweede helft was het evenwel over en uit voor de thuisploeg. “Tja… Dan begint die tweede helft en is het eigenlijk niet te geloven als je het verloop ervan ziet. Baldé maakt een wereldgoal, wij maken onze kansen niet af en plots staat het al 1-4”, sakkert Dury.

Zo blijft Essevee maar op de sukkel. Hoe moet het nu verder? “We mogen niet te veel tijd willen. We zitten in een moeilijke periode en willen daar liefst van al zo snel mogelijk uit geraken.”

“We moeten het op dit moment dan ook niet hebben over play-off 1. Het is altijd rustig bij Zulte Waregem, dus het is nu zaak om ook nu de rust te bewaren. Het is lang geleden dat ik me nog in deze positie – Zulte Waregem staat voorlaatste – heb bevonden. Aan ons om de rug te rechten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties