Fans Standard eisen ontslag Luzon

Caroline Tonnelier
| 32 reacties
Fans Standard eisen ontslag Luzon
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard had vooraf aangekondigd dat het seizoen vandaag begon, maar de Rouches konden de verwachtingen niet inlossen. De ontgoocheling was dan ook bijzonder groot, ook bij de fans.

Vijf tegentreffers op eigen veld en een 3-5 nederlaag tegen KV Oostende: een Standard-onwaardig resultaat vanavond op Sclessin. Aan de rust stonden de Rouches nochtans nog 1-0 voor, maar na de pauze ging het helemaal fout.

De frustratie bij het publiek liep dan ook op. Vooral coach Guy Luzon was de kop van jut bij de ontevreden supporters. In een heftige sfeer vroeg een groot deel van de Standard-aanhang om het ontslag van de Israëlier. Tijdens de wedstrijd had een ander deel van het publiek het stadion al verlaten.

Luzon reageert: "We eindigen in de top-drie"

Luzon zelf reageerde voor de camera's van Belgacom TV op de ontevredenheid bij het publiek. Hij toonde begrip voor de teleurstelling van de fans na wat gebeurde in de tweede helft, maar hij heeft nog steeds het volste vertrouwen in de toekomst. "We zullen in de top-drie eindigen. We moeten en zullen verbeteren en het komt goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties