Reactie Hanni blinkt uit en scoort: "Ben nochtans geen goede kopper"

Hanni blinkt uit en scoort: "Ben nochtans geen goede kopper"
Foto: © photonews

Na zijn doelpunt werd Sofiane Hanni veelvoudig over de bol gewreven. Hij begreep het zelf nauwelijks dat hij met de kop de 3-1 tegen de touwen had gekregen. "Ik ben geen goede kopper", gaf hij grif toe na de partij.

Aernout Van Lindt in Mechelen

In de eerste helft miste Hanni na twee minuten al een echte dot van een kans: "Ik ben niet speciaal een goede kopper. Ik kreeg de bal en wou de goalie tegenvoets pakken", aldus de middenvelder.

"Maar dat lukte helemaal niet goed. Gelukkig kon ik in de tweede helft wél scoren met het hoofd", gaat hij verder. Bijna maakte hij ook nog zijn tweede, maar de paal stond in de weg: "Verrast was ik niet bij die fase, want ik moet daar staan van de coach. Maar de bal kwam gewoon te hard en ik kon niet goed afdrukken."

In de slotfase wist hij ook de 5-1 nog perfect in de loop van Rits te lepelen: "Ik zag Mats helemaal alleen staan na mijn dribbel en gaf hem dus gewoon aan hem. Het pakte goed uit."

Zo werkt Hanni stilaan wel aan zijn statistieken: "Maar dat is niet het belangrijkste. Ik wil efficiënt blijven, maar dan voor het team. Niet speciaal voor mezelf."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties