Sprokkels: Depay valt geblesseerd uit

Sprokkels: Depay valt geblesseerd uit
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfermarkt is gesloten, de competities aller landen op gang getrapt. Ook vandaag worden we opnieuw bestookt met kleine nieuwtjes en leuke weetjes. Onze redactie goot alles in een handig overzicht.

Depay geblesseerd

Memphis Depay is bij PSV dit seizoen de absolute smaakmaker. In het duel tegen PEC Zwolle viel hij na een kwartier echter geblesseerd uit.

Zege voor Celtic

Celtic verkeert momenteel niet bepaald in bloedvorm. De Schotten haalden het vanmiddag wel met het 2-1 van Aberdeen. Onze landgenoot Jason Denayer scoorde al na zeven minuten de 1-0.

Debuchy geblesseerd afgevoerd

In de topper tussen Arsenal en Manchester City moest Debuchy geblesseerd afgevoerd worden in de tweede helft. Hij blesseerde zich aan de enkel.

Relletjes in Duitsland

Op het veld was het een spektakel (3-3 na een knotsgekke partij), na de match liep het mis: supporters van Leverkusen zouden een bus fans van Bremen hebben aangevallen na de match gisterenavond.

40 'bestormers' Anderlecht krijgen stadionverbod

Het ziet er naar uit dat een aantal van de mensen die na het behalen van de titel op het veld in het Astridpark liepen een stadionverbod zullen krijgen. Het gaat om een 40-tal 'bestormers' van een groep van meer dan 5000. 

Ronaldinho doet het voor de vrouwen

Ronaldinho begint aan een avontuur in Mexico. Wat hij daar wil doen? "Prijzen pakken en vrouwen scoren." Altijd recht voor de raap geweest, die Ronaldinho.

De Jong onder het mes?

Mogelijk slecht nieuws voor Siem De Jong. De 25-jarige Nederlander van Newcastle moet mogelijk onder het mes met een aanslepende dijbeenblessure. Coach Pardew ziet het somber in: "We zijn hem waarschijnlijk maanden kwijt."

Meux - Hoei 1-2

Op vrijdagavond was er ook al een duel in vierde klasse. Hoei ging winnen op bezoek bij Meux en is zo voorlopig de nieuwe leider in 4e klasse D.

Amerikanen azen op Tottenham

De Amerikaanse investeringsmaatschappij Cain Hoy wil een poging wagen  om Tottenham te kopen. Een precies bod is nog niet in zicht volgens Daily Mail.

Herrera langer bondscoach

De Mexicaanse bondscoach Herrera heeft er een geslaagd WK opzitten en krijgt nu ook een contractverlenging tot 2018 van de Mexicaanse voetbalbond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties