Bram Nuytinck zet een en ander recht

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 11 reacties
Bram Nuytinck zet een en ander recht
Foto: © photonews

Een tweetal weken geleden lanceerde voetbaljournaliste Hilde Van Malderen haar boek 'Speelgoed' waarin pikante sms'jes van spelers uit het Belgische voetbal uit de doeken werden gedaan. Een van die tekstberichtjes kwam van Bram Nuytinck, maar dat ontkent de Anderlecht-verdediger nu zelf.

In een interview in Het Nieuwsblad liet manager Herman Van Holsbeeck dit weekend nochtans het volgende verstaan: "Die verdediger van Anderlecht die haar na nee interview een sms'je stuurde: Als je me beter wil leren kennen... (lacht) Bram Nuytinck. Jonge gasten, hè."

Hoewel ook Van Holsbeeck ervan uitging dat de Nederlandse rots in de branding in het boek genoemd werd, ontkent hij nu zelf in alle toonaarden. "In tegenstelling tot wat dit weekend gepubliceerd werd in de media, ontken ik ten stelligste sms-berichten gestuurd te hebben naar de vernoemde journaliste. Ik ken haar niet eens. De zogenaamde ‘informatie’ berust op een misverstand."

"Ik hou mijn privéleven altijd gescheiden van mijn beroepsleven", gaat Nuytink verder op de officiele webstek van RSCA. "Nogmaals ik heb hier niets mee te maken en ik betreur dat dit soort randzaken opgeblazen worden. Ik voel me de dupe van de speculaties. Ik wens me te concentreren op mijn beroep, op mijn loopbaan als voetballer en de komende Champions League wedstrijd. Niets meer, niets minder."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties