Club Brugge duwt Genk dieper in put

Redactie
| 17 reacties
Club Brugge duwt Genk dieper in put
Foto: © Photonews

Ook op zondag zoals steeds drie leuke duels voor de kiezen in de Jupiler Pro League. Met Racing Genk - Club Brugge staat er op papier een topper op het programma, al kijken we ook ten zeerste uit naar Gent - Moeskroen.

Racing Genk is de underdog in eigen huis. Het draait ook dit seizoen voorlopig niet super bij de Limburgers, maar onder de nieuwe coach McLeish wil het gaan bouwen aan de toekomst. Bouwen, dat moet ook Preud'homme doen met wat nieuwe spelers: toch denkt meer dan de helft dat blauw-zwart gewoon wint in Genk.

Spannender wordt het in Gent - Moeskroen. Daar zijn de stemmen over beide ploegen quasi gelijk. AA Gent wil komaf maken met een 0 op 6, maar het moet wel tegen dé ploeg vol vertrouwen, de Henegouwers van Moeskroen.

En wat denkt u?

Gelooft u in een overwinning van de Henegouwers in de Ghelamco Arena? Als ze de punten pakken, dan maken wij van 60 euro gratis bonus meteen 324 euro. Bij een gelijkspel levert uw gratis bonus van 60 euro via UNIBET nog 225 euro op. Aarzel dus niet en waag nu een gokje!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties