Gedoz geeft visitekaartje af: "Maar had zelf niet door dat ik gescoord had"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 22 reacties
Gedoz geeft visitekaartje af: "Maar had zelf niet door dat ik gescoord had"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Felipe Gedoz beleefde vanmiddag een meer dan geslaagd debuut in het shirt van Club Brugge. De Braziliaan scoorde het enige blauw-zwarte - lees: oranje - doelpunt en bezorgde zijn nieuwe team op die manier een puntje. "En ik denk dat die eindstand terecht is."

Cédric De Volder in Genk

Club Brugge plukte Felipe Gedoz weg bij het Uruguayaanse Defensor. Na een tiental dagen proefdraaien dropte Michel Preud'homme de Braziliaan al meteen in de basis voor de topper op het veld van KRC Genk. De dribbelkont miste zijn debuut niet met een doelpuntje. "Eerlijk? Ik had zelfs niet verwacht om in de basis te mogen starten."

"Ik had niet verwacht om meteen op die manier te beginnen", lacht Gedoz. "Die bal vloog via de lat (na een trap van Victor Vazquez, nvdr.) voor mijn voeten. Ik besloot dan maar te trappen, maar ik had helemaal niet door dat ik ook effectief gescoord had. Dat besef kwam er pas op het moment dat ik mijn ploegmaats naar me toe zag lopen." (lacht)

Stond niet langer buitenspel bij mijn eigen trap

Al schreeuwde de Cristal Arena moord en brand. Gedoz stond namelijk minstens anderhalve meter buitenspel bij het doelpunt. "Ik denk dat ik buitenspel stond op het moment dat de bal vertrekt bij Vazquez", probeert de Braziliaan zich vruchteloos te verdedigen. "Maar dat was niet meer het geval bij mijn eigen trap."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties