Standard-fans dromen: "Coucke, kom naar Luik!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 29 reacties
Standard-fans dromen: "Coucke, kom naar Luik!"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is al een poosje geen geheim meer: de fans van Standard lusten Roland Duchâtelet rauw. Ook gisteren werd opnieuw om het ontslag van de voorzitter gevraagd. En waarom dan niet in één adem een opvolger binnenhalen?

Cédric De Volder in Luik

Standard kreeg gisteren (nog maar eens) een uppercut van jewelste. De Rouches gingen dan wel nog met een 1-0-voorsprong de rust in tegen KV Oostende, maar na negentig minuten wees het scorebord een vooroorlogse 3-5 aan in het voordeel van de West-Vlamingen. En wat gebeurt er dan op Sclessin? Het ontslag van Roland Duchâtelet - en meteen ook van Guy Luzon - werd gevraagd.

Al had een deel van de rood-witte aanhang een beter idee. "Marc Coucke, kom naar Luik!" weerklonk uit de tribunes van het Stade Maurice Dufrasne. Het moet dan ook gezegd: de voorzitter van the Kustboys heeft zijn entree in onze pintjesliga niet gemist. Vorig seizoen was KVO al de verrassing en ondertussen kamperen de troepen van Fred Vanderbiest op een mooie tweede stek in het klassement.

Coucke amuseerde zich wel in Luik

Coucke zelf vond het gisteren wel plezant in de Vurige Stede. De zakenman bouwde een feestje op de tribune en ging met een dertigtal foto's van het scorebord naar huis. Maar Coucke zou Coucke natuurlijk niet zijn als hij Twitter niet had geamuseerd met enkele schitterende quotes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties