Timmermans: "Bonussen voor het bondsmanagement zullen nu nog niet uitbetaald worden"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Timmermans: "Bonussen voor het bondsmanagement zullen nu nog niet uitbetaald worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen-voorzitter Johan Timmermans was vandaag te gast in de Zevende Dag. De voorzitter had het over het stadiondossier van zijn club, maar ook over de belangrijke bestuursvergadering van de Belgische Voetbalbond.

In de media verscheen immers dat het budget voor IT, waar Bob Madou voor verantwoordelijk is, overschreden werd met één miljoen euro. Dat klopt niet helemaal volgens Timmermans. "Het bedrag voor IT was binnen het budget, maar er is nog 450.000 euro extra nodig om projecten af te werken. Die zullen dan ook moeten wachten tot volgend jaar. We hebben aan Madou gevraagd om binnen de mogelijkheden te werken."

Er rolden geen koppen op de raad van bestuur, maar er was vooraf veel commotie over de zware contracten van Steven Martens en Bob Madou. "Niemand heeft er baat bij dat iemand z'n contract openbaar wordt gemaakt. Wel willen we inzage in de details van de contracten." De bonussen dus. "Ik kan u zeggen dat die bonussen nog niet zijn uitbetaald, er heeft ook niemand naar gevraagd. De komende weken zullen die ook niet uitbetaald worden."

Timmermans had het ook nog over het eigen stadiondossier, Achter de Kazerne ligt er immers bouwvallig bij. Een windhoos hield er eerder al lelijk huis. "We hadden gehoopt een vrijstelling te krijgen voor het MER, het Mileu Effecten Rapport. Die hebben we niet gekregen. Tegen eind dit jaar moet dat rapport af zijn, daarna is het nog negentig dagen wachten op de bouwvergunning." Er lijkt dus licht aan het einde van de tunnel voor KV Mechelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties