Matchwinnaar Saief onzeker voor Oostende: "Hij doet alles aan honderd per uur"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Matchwinnaar Saief onzeker voor Oostende: "Hij doet alles aan honderd per uur"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij AA Gent lijken de meeste blessureperikelen intussen van de baan. Toch viel er vandaag minder goed nieuws te rapen bij de Buffalo's. Kenny Saief liep een contractuur op bij de beloften en is onzeker.

Sander De Graeve in Gent

Saief maakte de winning goal tegen Mouscron-Peruwelz tijdens een korte invalbeurt, maar blesseerde zich de dag erop met de beloften. "Hij is soms nog iets te gretig", aldus Vanhaezebrouck. "Hij doet alles aan honderd per uur. Soms loopt hij ook tegen honderd per uur tegen een muur. Zo geraakte hij geblesseerd. Hij ging twee man voorbij en forceerde zich om een derde ook nog te pakken."

"We gaan morgen maar weten of we op hem kunnen rekenen." Vanhaezebrouck liet een pak spelers van de A-kern met de beloften opdraven. "Dat is geen straf, zo geef ik ze wedstrijdritme. In die wedstrijden moeten ze ook bewijzen dat ze er klaar voor zijn. Zo heeft Asare zich ook in de ploeg gespeeld." Helemaal tevreden was hij niet. "Ze hebben het al beter gedaan. Het was geen goeie prestatie."

Terug naar de ziekenboeg nu waar anderen wel opnieuw fit zijn. "Buiten de twee langdurig geblesseerden, Puljic en Pedersen, zie ik iedereen binnenkort volledig fit terug. Gavazaj en Soumahoro trainden volledig mee met de groep. Enkel Uros Vitas trainde nog individueel. Oussalah en Belhocine hadden wat last van de rug, maar dat valt goed mee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties