Reactie Schrijvers dankbaar voor assist: "Dikke pluim voor Mboyo"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Schrijvers dankbaar voor assist: "Dikke pluim voor Mboyo"
Foto: © Photonews

Siebe Schrijvers viel gisteravond in bij Genk en zette zijn ploeg definitief op weg naar de drie punten. Hij kopte op aangeven van Mboyo de bal tegen de touwen. Achteraf had hij niets dan lof voor zijn ploegmaat.

Sander De Graeve in Genk

"Het was de bedoeling om er nog een goaltje bij te prikken en ik ben heel blij dat dat gelukt is", aldus Schrijvers achteraf. Hij kreeg een goeie bal van Mboyo. "Hij speelde echt schitterend. Een dikke pluim voor Mboyo. Ik kreeg twee goeie ballen en kon er één verzilveren. Die bal was perfect, ik moest hem maar binnen knikken."

Schrijvers komt opnieuw aan de oppervlakte na enkele mindere weken en maanden. "Na een moeilijkere periode voel ik me beter en beter. Ik begon het seizoen in de basis, maar viel er uit. De laatste weken gaat het steeds vlotter. Als ik top ben, maak ik zeker kans op die basisplaats."

Kippenvel

De supporters hadden protest aangekondigd en zouden niet zingen, maar op negentig minuten tijd konden de Genkse spelers de fans overtuigen. "Dat was echt een kippenvelmoment na mijn goal. Dankzij die snelle 2-0 voorsprong ging het publiek er ook sneller achter staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties