UPDATE: Luzon definitief aan de kant geschoven bij Standard

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 101 reacties
UPDATE: Luzon definitief aan de kant geschoven bij Standard
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De laatste uren van Guy Luzon als trainer van Standard zijn geslagen. De Israëlische coach liet de oefensessie van vandaag over aan zijn assistenten en deelde zijn ontslag mee aan de spelersgroep.

Luzon reisde gisteravond nog voorzitter Roland Duchâtelet achterna naar Sint-Truiden. In de loges van Stayen had de veldheer een duchtig gesprek met de sterke man van Standard. Toen al werd duidelijk dat een langere werking in de Vurige Stede niet langer mogelijk was. Ivan Vukomanovic neemt tijdelijk de leiding over voor de wedstrijden tegen Sevilla en Anderlecht.

Mogelijk ontspint er nu een heuse trainerscarrousel. Zo worden Bob Peeters en Yannick Ferrera genoemd als mogelijke opvolgers van Luzon. Beide oefenmeesters zijn respectievelijk aan de slag bij de Engelse tweedeklasser Charlton Athletic en STVV. Twee clubs die eigendom zijn van Duchâtelet.

Opmerkelijk: de Luikenaars laten verder nog weten dat de 39-jarige Luzon actief blijft binnen een van de zusterclubs van Standard. Zo gaat hij dus mogelijk bij Charlton Athletic, Sint-Truiden, Ujpest, AD Alcorcon of Carl Zeiss Jena aan de slag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties