Fikse boete voor Patosi, maar Lokeren geeft aanvaller niet op

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Fikse boete voor Patosi, maar Lokeren geeft aanvaller niet op
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De scherven in het huwelijk tussen Sporting Lokeren en Ayanda Patosi leken niet meer te herstellen, maar de Waaslanders geven hun spits niet op. "Maar de bal ligt nu helemaal in zijn kamp", klinkt het op Daknam.

Ayanda Patosi en Sporting Lokeren zijn al een poosje aan het aanmodderen. De aanvaller kampt met overgewicht en kreeg daardoor - naar zijn mening althans - te weinig kansen van Peter Maes. Bovendien stuurde Patosi afgelopen zondag zijn kat naar de training van de beloften en naar de wedstrijden tussen de Waaskanders en Club Brugge, waar hij als niet-geselecteerde speler verwacht werd aanwezig te zijn.

Het Laatste Nieuws laat weten dat er gisteren een gesprek plaatsvond met Patosi, Maes, Willy Reynders en Roger Lambrecht. "De speler heeft zich de voorbije week goed ingezet en verloor zelfs al vier kilogram", viel achteraf te horen. "Hij was teleurgesteld dat die inzet niet meteen werd beloond met een selectie en handelde uit teleurstelling. Hij krijgt een fikse boete, maar we gaan hem niet opgeven. Al ligt de bal nu volledig in zijn kamp."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties